Nytårskoncerten 2016

Nytårskoncerten 2016:
søndag den 31. januar kl. 14
i Nyborghallerne.

Nytårskct plakat 2016Nyborg Harmoni Orkester og NGIF koncert-udvalg har arrangeret nytårskoncert i Nyborghallerne hvert år siden 2008.
Solisterne 2016 var de kendte sangere, Annette Heick og Jesper Lundgaard, samt trompetstjernen Julie Bonde. Dirigent var Jesper Rosenkilde.

Programmet indeholdt flotte musicalnumre samt den festlige ouverture til Candide af Leonard Bernstein.

 

 

SOLISTERNE:

Julie BondJulie Bonde:Det hele startede i Nyborg, da Nyborg Musikskole havde instrumentpræsentation på Skovparkskolen. Den dengang 9-årige Julie faldt pladask for trompeten. Begejstringen holdt ved og trompeten har siden da været en tro følgesvend. Mange gode år I Danehofgarden og på Nyborg Vold fulgte. Julie blev som 15-årig optaget på MGK i Odense og derefter på Det fynske Musikkonservatorium. Den klassiske musik førte Julie til Berlin, hvor hun fortsatte sine studier og afsluttede med Diplomeksamen på Hochschule für Musik, Hanns Eisler i Berlin. Sideløbende med studierne spillede Julie i mange forskellige professionelle sammenhænge. I 2012 vandt Julie Akademistillingen på Staatsoper unter den Linden i Berlin under Daniel Barenboim og har siden da været tilknyttet operaen. I april 2015 blev Julie ansat som Docent ved Hochschule für Musik und Teater i Rostock. Hun har set frem til at komme hjem og spille – der hvor det hele startede.
(Foto: Benzki)
annette_heickAnnette Heick er en dansk tv-vært, journalist, sangerinde og tegnefilmsdubber. Hun er datter af de to kendteentertainere Keld og Hilda Heick. Annette Heick har været journalist på B.T., Se og Hør og Ekstra Bladet. Som sanger fik hun i 1988 et hit med “Du skælder mig hele tiden ud” sammen med Tommy Seebach. I oktober 2005 udsendte hun sit debut-album, Right Time på sit eget pladeselskab. Hun har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix flere gange, måske bedst husket fra 2007 med sangen “Copenhagen Airport”. Som tv-vært har hun arbejdet på både DR og TV 2, samt TvDanmark, hvor hun på sidstnævnte fik sit gennembrud i 2002 med den japanske figur Ushi Heiku. I 2012 var hun vært på programmet Haps! Du er fanget, som sendte anden sæson i sommeren 2013. Annette Heick har endvidere arbejdet som tegnefilmsdubber. Hun lægger bl.a. stemme til Andersine And i Hos Mickey, Douglas i Lloyd i rummet, Prinsesse Atta i Pixar-filmen Græs-rødderne, Porschen Sally i Biler, Shego i serien Kim Possible, Sandy Egern i SvampeBob Firkant og Yvonne i Olsen-banden på de bonede gulve. I Det Ny Teaters opsætning af musicalen Wicked spillede hun rollen som Glinda, og i Aarhus Teaters 2015-opsætning My Fair Lady spiller hun rollen som Eliza Doolittle.

Jesper LundgaardJesper Lundgaard: Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene eller i kirkerne – Jesper formår altid at skabe en ægthed og et nærvær i de kunstneriske sammenhænge han indgår i. Han blev opdaget af den kendte engelske sangpædagog Ian Adam, da han deltog i en Master Class i Svendborg. Ian Adam er kendt for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber omkring .musicals som “Cats” og “Phantom of the Opera”. Han har undervist blandt andre Elaine Paige, Sarah Brightman og Boy George. På Adams’ opfordring tog Jesper til London for at få skolet sit åbenbare sangtalent. Det var et ”Farvel” til det gamle liv og et ”Goddag” til det nye og det fremmede. Han modtog sangundervisning, dramatimer og div. danse og træningstimer under sit ophold, og efter 2 år vendte han tilbage til Danmark til en storslået karriere på den danske underholdningsscene. Anmelderroserne væltede ned over det unge talent, og snart havde Jesper mange Musicals, TV-optrædener, CD-udgivelser og solokoncerter på CVet. I dag er Jesper en af vores mest erfarne og anerkendte kunstnere. Han producerer selv shows og favner bredt. Nu som da han startede sin karriere foregår alt med et humør, nærvær og en legelyst som er smittende og forfriskende. En aften med Jesper er en aften i godt selskab.

Læs om sidste nytårskoncert og se billeder her

Sidst redigeret 23.06.2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *