Nytårskoncerter

Nytårskoncert 2023
søndag den 29. januar kl. 14.00
i Nyborghallerne.

Køb billet til Nytårskoncert 2023: Her

 

Solisterne til Nytårskoncerten 2022 var:

Christoffer Brodersen:
Er uddannet i 2003 i den allerførste årgang på Musicalakademiet i Fredericia.
I mere end 20 år har han optrådt både som sanger og entertainer – og faktisk optrådte han også med stor succes ved Nyborg Harmoni Orkersters Nytårskoncert tilbage i 2010.
Christoffer har i sin karriere medvirket i adskillige musicals og teater koncerter. Bl.a. havde han hovedrollen til “We Will Rock You”, da den spillede for fuld udblæsning i Royal Arena og Jyske Bank Boxen i 2017.
Christoffer blev udvalgt til hovedrollen blandt mere end 300 ansøgere fra hele Skandianvien, og blev personligt godkendt af Queen-medlemmerne Roger Taylor og Brian May.
Af andre større rolle kan nævnes Amerikaneren i Chess, Enjolras i Les Meserables, Chris i Miss Saigon og senest hovedrollen Jesus i Danmarks Underholdningsorkesters store 50 års jubilæumsopsætning af Jesus Christ Superstar.
Christoffer har fra 2007-2013 turneret i USA, Europa og Asien med den prisvindende vokalgruppe Basix, ligesom han har været solist ved talrige koncerter bl.a. med Sønderjyllands, Aalborg, Odense og Aarhus Symfoniorkester. Wallmans i Cirkusbygningen  i København har også i en periode været heldige at kunne præsentere Christoffers fantastiske evner i deres show.
Læg dertil at han optræder som solo entertainer med sin guitar, og han udgør den ene halvdel af den musikalske underholdningsduo Mark & Christoffer. Duoen leverer musikalsk underholdning med to guitarer, to sangstemmer  og en god del sønderjysk lune.
Læn Jer tilbage og se frem til genhøret med Christoffer Brodersen – vi kan love at Nyborg Harmoni Orkester glæder sig!

Sofie Lassen-Kahlke:
Sofie Lassen-Kahlke fik sin filmdebut da hun som 15-årig i 1994 var med i “Vildbassen”. Hendes gennembrud kom som “Anja”  i spillefilmen “Kærlighed ved første hik” i 1999.
Sammen med Søren Poppe har hun indspillet sangen “Danmarks Drenge” som blev udgivet i forbindelse med fodbold VM 2002. Samtidig med sin skuespillerkarriere har Sofie studeret jura på Københavns Universitet.
I en periode har Sofie Lassen-Kahlke også været med i “City singler” sammen med Anne Louise Hassing, Kaya Brüel og Trine Gadeberg – de 2 sidste nævnte har også medvirket ved Nytårskoncert i Nyborg i hhv. 2018 og 2019.
 
 
 
Mads Juul Lunde:
Mads Juul Lunde er en rigtig “Nyborg-dreng” – her er han født, og byen udgør stadigvæk basen for hans allestedsnærværende aktiviteter som musiker.
Han er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium med afsluttende diplomeksamen i 1996, med videregående uddannelse ved bl.a. James Watson, Paul Benneston og Mark Bennet i London, samt Allen Vizzutti på trompet akademiet i Bremen.
Allerede som 7-årig begyndte han at spille i Danehofgarden – i dag er han en af landets mest anvendte og alsidige freelance trompetister i både rytmisk og klassisk sammenhæng. Foruden sit travle virke som musiker, har han bl.a. været med til at starte Nytårskoncerten i Nyborg og Den grønne festival. Ligeledes har han dirigeret adskillige orkestre – både amatører og professionelle- og stået for den musikalske ledelse af et hav teaterforestillinger.
Mads har assisteret i mange af de proffesionelle orkestre i Danmark, men har haft fast tilknytning til Smuk i Haderslev gennem de sidste 30 år.
 

Dirigent: Jesper Rützou Rosenkilde