Nytårskoncerter

Nytårskoncerten 2018:
søndag den 28. januar kl. 14
i Nyborghallerne.

Jesper Rosenkilde og Alex Bødiker. Foto Peter Leth Larsen, FyensBilletsalget er allerede i gang til Nytårskoncerten 2018, køb billet her!

Årets solister er:
Søren Pilmark, Kaya Brüel og Henrik Hou.

Søren Pilmark. Foto: NKBooking.

Søren Pilmark. Foto: NKBooking.

Søren Pilmark er bl.a. kendt fra sine komiske dage, specielt i Pallesen Pilmark Show. I de sidste mange år har han deltaget i komikgruppen Ørkenens Sønner sammen med Henrik Kofoed, Niels Olsen og Asger Reher. Han er medlem af Magisk Cirkel Danmark, og han er en god tryllekunstner. Han har i øvrigt også spillet Hamlet på Det Kongelige Teater. Mange kender Pilmark fra DSB’s reklamer, hvor han er den togglade Bahnsen. (Kilde: Wikipedia. Læs mere her.)

Kaya Brüel. Foto: Magasinet Sundhed.

Kaya Brüel. Foto: Magasinet Sundhed.

Kaya Brüel er sanger, sangskriver og skuespiller. Kaya Brüel debuterede i 1991 med coverversioner af hits fra 60′erne og 70′erne på albummet Kaya, der var produceret af Jens Rugsted, solgt i 80.000 eksemplarer. Herefter fulgte The State I’m In (1992) og Sweet Reality (1995). Kaya Brüel har også lagt stemme til adskillige tegnefilm, bl.a. i “Jungledyret Hugo”.  (Kilde: Wikipedia. Læs mere her.) I et interview til Ugebladet Søndag siger hun, at hendes “instrument er først og fremmest stemmen, og hun »bakser altid med, at det skal være ærligt«, som hun siger om at synge:  – Det er ikke bare noget med at synge rent og lave de perfekte fraseringer. Det er noget dybere indefra. Jeg tænker faktisk på stemmen som en cello, hvor man i klangen er fyldt med følelser”.

Henrik Hou, trompet. Foto: Odense Symfoniorkester.

Henrik Hou, trompet. Foto: Odense Symfoniorkester.

Henrik Hou er nytårskoncertens lokale indslag. Han er simpelt hen her fra. Til daglig spiller han symfonisk musik i Odense Symfoniorkester, men har flere bolde i luften end det, idet han i årevis har været fortrolig med big band- og jazz-genren, fx i Det odenseanske The Blues Brothers Souvenir Show. Det siger sig selv, at han er godt uddannet på musikkonservatoriet, og han er da også et usædvanlig stærkt kort som instrumentalist.


Se billeder fra den flotte Nytårskoncert 2017 h
er.

Læs om nytårskoncerten 2016 her!

Læs om nytårskoncerten 2015 og se billeder her.

Sidst redigeret 11.05.17