Nytårskoncerter

Nytårskoncert 2024
søndag den 28. januar kl. 14.00
i Nyborghallerne.

Køb billet til Nytårskoncert 2024: Her

Vores solister til nytårskoncerten 2024 er endnu ikke offentliggjort

Solisterne til Nytårskoncerten 2023 var:

Ann-Mette Elten
Ann-Mette trådte sine musikalske barnesko i Frelsens Hær og fik lov at synge i mange forskellige rammer – Lige fra Aalborgs havneknejper til Tivolis Koncertsal i København. Efter sin studenter eksamen læste Anne Mette på Universitet og i sin fritid modtog hun undervisning på Det jyske Musikkoncervatorium og kom til at lægge stemme til både Det Jyske Kammerkor, Jysk Akademisk Kor og Det Danske Kammerkor. Sammen med komponisten og musikeren Niels Kirkegaard og tre andre musikere, dannede hun i 1985 bandet “På Slager 12”, og sammen udgav i i 1986 deres debutalbum, som røg til tops på hitlisterne. Dette takket været en sang, som blev et kæmpehit i Danmark, og som det anset amerikanske musiktidsskift “Billboard” kårede som: “Europas bedste nationale i i 1987”, nemlig “hjem til Århus”. Med tiden er det blevet til 13 album med “På Slaget 12”.
Sin debut i eget navn fik Ann-Mette i 1999 med albummet “Refrain”, med personlige favoritter blandt 60’ernes Giro 413-klassikerer i nye og anderledes arrangementer. Hvor “Refrain” indeholdt musik fra hendes forældres tid, bestod efterfølgeren “Hot Hot” især af musik fra hendes bedsteforældres tid. Albummet med musik udelukkende skrevet af Kai Normann Andersen, var en hyldest til komponisten i anledning af dennes 100-års dag.

 

Jesper Lohmann
Jesper er en populær og elsket skuespiller, som er kendt fra TV, film og teaterforestillinger. Men han er også en fantastisk sanger og entertainer, som har slået sit navn godt fast på den danske musikscene.
Senest i forestillingen “TILLØKKE OTTO – på sporet af en baggårdspuma” hyldes Otto Brandenburg. Forestillingen gik for fulde huse landet over og en begejstret presse skrev: “han mestre det hele – Dette er et foreløbigt højdepunkt i Lohmanns Karriere som skuespiller, sanger og entertainer.” Berlingske/CPH Culture.
Jesper Lohmann mestrer mange genrer, og han kan kunsten at gå fra det inderlige poetiske til det rå og farlige på et splitsekund. Med humor, stil og elegance formår han med sit frække gadedrengeswing at rive sit publikum med sig.
 
 
 
 
Frida Juul Lunde:
Frida Juul Lunde er en 21-årig nyborgenser, der som mange andre har trådt sine barnesko i Danhofgarden. Hun er netop vendt “hjem” til Fyn efter nogle år i det københavnske, hvor hun har studeret ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Nu har hun valgt at fortsætte sine studier ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense.
Frida har modtaget en længere række priser og diplomer gennem årene i diverse konkurrencer, heraf bl.a. Øresund Solist og Syddansk Talentkonkurrence. Hun var f.eks. i en alder af 14 år solist i Sønderjyllands Symfoniorkester.
Frida er en pige med en bred musiksmag og har fra hun var ganske ung engageret sig både som orkestermusiker, i ensembler og som solist i diverse klassiske sammenhænge – bl.a. kan hun ofte opleves i kirkelig sammenhænge – men hun bevæger sig også meget gerne ud i den rytmiske verden, hvor hun spiller alt fra folkemusik til jazz.
 
 
 
Konferencier: Mads Juul Lunde
Mads Juul Lunde er en rigtig “Nyborg-dreng” – her er han født, og byen udgør stadigvæk basen for hans allestedsnærværende aktiviteter som musiker.
Han er uddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium med afsluttende diplomeksamen i 1996, med videregående uddannelse ved bl.a. James Watson, Paul Benneston og Mark Bennet i London, samt Allen Vizzutti på trompet akademiet i Bremen.
Allerede som 7-årig begyndte han at spille i Danehofgarden – i dag er han en af landets mest anvendte og alsidige freelance trompetister i både rytmisk og klassisk sammenhæng. Foruden sit travle virke som musiker, har han bl.a. været med til at starte Nytårskoncerten i Nyborg og Den grønne festival. Ligeledes har han dirigeret adskillige orkestre – både amatører og professionelle- og stået for den musikalske ledelse af et hav teaterforestillinger.
Mads har assisteret i mange af de proffesionelle orkestre i Danmark, men har haft fast tilknytning til Smuk i Haderslev gennem de sidste 30 år.
 

 

Dirigent: Kenneth Pultz Stenum
Kenneth Pultz Stenum startede sin amatør karriere med trompeten som 9 årig i Odense Skoleorkester. Senere kom han med i Odense Blæserne, Workshop 5000DK, Nordvestfyns Privatorkester, Odense Underholdningsorkester m.fl.

I 1980 blev Kenneth optaget på Det Fynske Musikkonservatorium, og allerede i 1983 vinder han stillingen som Solokornettist ved Slesvigske Fodregiments Musikkorps i Haderslev (i dag Slesvigske Musikkops, i dagligtale omtalt SMUK). 
Han er stadigvæk, den dag i dag, ansat i SMUK som trompetist.

Sammen med kollegaen Lars M. B. Olsen, som er tubaist i SMUK, har Kenneth  komponeret en række militære marcher.
Igennem årene har Kenneth virket som dirigent og instruktør for en lang række amatørorkester.