Nytårskoncerter

Nytårskoncert 2022
søndag den 30. januar kl. 14.00
i Nyborghallerne.
Billetter bestilles her

Solisterne til Nytårskoncerten 2022 er:

Joachim Knop:
Den danske bariton, Joachim Knop har med sin karismatiske udstråling og sit store skuespiltalent, formået at slå sit navn fast i alle kroge af Danmark.
Han favner både operafagets store klassiske roller og musicalgenren og er desuden en fremragende skuespiller.
Joachim Knop afsluttede sin udannelse som operasanger i år 2000 på Operaakademiet i København, men det blev hurtigt klart, at hans talent  kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm “Drengene fra Skt. Petri” og siden da er det blevet til ikke mindre end 18 film, hvor af rollerne i “Min søsters børn” og “Anja og Viktor” er blandt de allermest populære.
Som operasanger har Joachim Knop kunne opleves på bla. Den Fynske Opera, Den Jyske Opera og også i Malmö Opera.

Sofie Lassen-Kahlke:
Sofie Lassen-Kahlke fik sin filmdebut da hun som 15-årig i 1994 var med i “Vildbassen”. Hendes gennembrud kom som “Anja”  i spillefilmen “Kærlighed ved første hik” i 1999.
Sammen med Søren Poppe har hun indspillet sangen “Danmarks Drenge” som blev udgivet i forbindelse med fodbold VM 2002. Samtidig med sin skuespillerkarriere har Sofie studeret jura på Københavns Universitet.
I en periode har Sofie Lassen-Kahlke også været med i “City singler” sammen med Anne Louise Hassing, Kaya Brüel og Trine Gadeberg – de 2 sidste nævnte har også medvirket ved Nytårskoncert i Nyborg i hhv. 2018 og 2019.
Mads Juul Lunde:
Mads Juul Lunde har som mange andre trådt sine barnesko i Danehofgarden i Nyborg.
Han er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium med afsluttende diplomeksamen i 1996, og har videregående studier i London og i Bremen.
Mads har modtaget en række priser og ærebevisninger og er yderst aktiv som solist, orkestermusiker samt dirigent. Mads har endvidere medvirket ved talrige radio-, TV og CD-produktioner.
Mads har i en årrække også været dirigent for Nyborg Harmoni Orkester, og var med til at starte “Nytårskoncert i Nyborg”  i 2008.
Vi er derfor utroligt glade for at have Mads tilbage på scenen, denne gang som solist.

Dirigent: Bjarke Visby

Bjarke er uddannet cand. musicae med hovedfag i basun fra Syddansk Musikkonservatorie i 2016. Bjarke er dirigent for Peder Most Gardens Brass Band i Svendborg og for Odense Postorkester. Bjarke er projektleder for Carl Nielsen ungdomssymfoni orkester, og sidder som suppleant i Svendborg Musikråd.
Nyborg er ikke helt ukendt for Bjarke. Han har siddet i orkesteret på Nyborg Voldspil i forestillingerne “Crazy for You” i 2009 og “The Producers” i 2011. Derudover har han siddet i orkesteret på Frøbjerg Festspil og Varde Sommerspil i flere sæsoner. Han har undervist og dirigeret den Sønderjyske Garde i Aabenraa samt undervist lowbrass eleverne i 6. Juli Garden. I 2011 var Bjarke en del af projektet “Brass for life” i Johannesborg i Sydafrika, hvor et hold af musikere underviste i messing instrumenter og orkester på et børnehjem. Bjarke er bosat på Tåsinge syd for Svendborg sammen med sin kæreste og to børn.